.
. . . . .

Tuesday, November 25, 2008

Wentworth Miller @ Robert Pattinson?

1) Do you think you’re hot?
Not really, Siapalah aku jika nak dibandingkan dengan Wentworth Miller or Robert Pattinson?
Upload your favorite picture of you!

3) Why do you like that picture?
Because I like it so much! Aku sendiri pun tak sedar sebenarnya aku posing macam Jesse McCartney untuk album dia Departure. Sumpah aku tak perasan. Plus, I like the way I posed walaupun tak seberapa. Infact rambut aku masih lagi cantik during that time ( sekarang rambut aku dah laha, macam hantu lembah saja aku tengok). Just my Cristal and White Jade spoil the picture.
4)When was the last time you ate pizza?
during exam week. That time ada gap sekejab. And exactly after the exam Publishing.
5) The last song you listened to?
The Archies- sugar sugar & Wanda Jackson- Stupid Cupid 
6) What are you doing right now besides this?
Baru lepas............ Aliya & Faiz, jangan fikir bukan- bukan okay! Aku juga tengah tengok Atlas, nak cari nama- nama pelik yang ada dalam Negeri Perak. Manalah tahu kalau- kalau aku tertinggal.
7) What name would you preffer besides yours?
Selain Abd Azim B. Shakron saya suka nama Danny McCartney or my Chinese name Lee Han wei. Panjang ceritanya macam mana aku boleh dapat nama Lee han wei tu.
People I tag
  1. Legendary Princess of Gay Lord
  2. Aliya Bawang Goreng
  3. Hans Che det katanya
  4. Ali JowoEncem Tanjung Karang
  5. Pudin Fr3akisme
8)Who is number 1?
My new junior a.k.a. friend. He's funny! Damm Funny. Dia boleh buat muka macam mana nak marah tapi gelak at the same time. Dan dia juga boleh buat muka macam mana nak gelak, tapi tak boleh nak gelak. Gila Kelakar.
9) Number 3 is having a relationship with?
Yang ni kena tanya Becker, Dia mesti tahu. Dia juga feling2 chantique. Nak kalahkan Gisele Bundchen.
10) Say something about number 5?
He's freak. And He is my super duper Bestfriend!
11) How about number 4?
My classmate. Dia ada gigi yang sangat Mega! Dia juga rakan seangkatan dengan aku.
12) Who is number 2?
Dia Bawang Goreng yang Mega! scandalicious budak bilik aku dulu. hahaha..!! Dia juga baru- baru ni menjalinkan hubungan dengan OREN. Dan SEMUA orang bantah..!!

13 tenggelam:

DicKiE aDaMs said...

Dia ada gigi yang sangat Mega!

xthn ayat diatas!!!

hahahahah

han le wei?

tau x name cina aliya?

Lu chi Bai

lol

DicKiE aDaMs said...

nama cina aku lak..

chan tek nyer

haha

Aliya Azmi said...

vavi punya faizzzzzzz

nama dia nak best saje!

Aliya Azmi said...

dan semua orang bantah? HAHAHAHAH!

thank god, god rescued me!
jap apsal lu punya nama LEE HAN WEI?!

mcm comel sgt nama tu ko pakai! bg la nama ganas sikit!

fr3akisme said...

Lee han wei?? erk??

adik kpd Lee chong wei badminton player tu ker??

muahahaaa.... sengal....

DaNnY oCeaN said...

Actually, all my Chinese Friends suggests Han Wei, so I put Lee infront as a family name. hahaha..

John Micheal Takie Lewis said...

gambar mcm sakit kepala terok2 ja weh.
hahahaha

DaNnY oCeaN said...

kuang hajar punya taqie..
hahaha..

DaNnY oCeaN said...

kuang hajar punya taqie..
hahaha..

Faiz, nama ko bley jadi
Kau Chan Teek!

Aliya nama kau bley jadi
Mei DO Goung!

hahaha..

Flurry Anthony Adams said...

aku pon nak name cina..
haha./
loveeeee c OREN!
hehe

e-zul Iswhat said...

suddenly sme buat mende tag hot2 ni. hehehe

Aliya Azmi said...

woi padin. kat sini melaha aku heh. ketok baru tau.

ezul yang bikin hot. LOL

hans said...

ingat ler lee hup wei atleh lompat tinggi