.
. . . . .

Friday, June 19, 2009

WTF.... Aku Geram...

Just now, I checked out on myspace update, and I saw one of my acquaintance status mention that how sad he felt right now. This is because, he fail to get a collage resident for next semester. If I'm not mistaken, next semester dye baru part 3. Kesiankan? (Padahal aku xda rasa apa-apa pun, padan muka kau, siapa suruh poyo sangat.... hahahahahahaha.. (evil laughing)



But then, I'm worried about my status as well. Without further delay, I checked my status at our beloved student portal. As a result, I also receiving the same fate sama macam apa yang kawan aku kena. Lebih mengejutkan lagi bila, YDP blok aku sendiri pun xdapat bilik jugak, sedangkan dye masih lagi memegang jawatan YDP tue... Adakah Unit kolej kinda making a joke or something? Pelik aku, serta geram.

What should I do now? I'm definitely sure that I sent my borang rayuan, I've sent my activity card. Sentap weh, aku bukan apa, malas duduk luar sebab menglibatkan cost yang banyak. I'm not coming from golongan yang berADA, golongan ADA- ADA yea... Plus, this is my final semester. How am I going to take care someone yang Faiz suruh jaga tue? I want to spend my time with my level mate for the last time. Banyak okay memori aku kat situ... Menang Bilik tercantik, level tercantik, and macam- macam lagi. Aku x rasa nak tinggalkan ISTANA KAYANGAN ni lagi.


Even aku Komander Kesatria pun x boleh dapat. Benci la... Kawan aku yang MPP pun boleh x dapat bilik? sanagt pelik yea...

P/S: Suggestion anyone?

9 tenggelam:

Namhkir said...

uitm melaka mmg...scrap - uitm memang....pastu nanti ade lah rayuan lagii, borang lagi..

hans said...

aku tgh memikirkan masa hadapan aku lepas buka sem nih..
danny........
tolongggggggggggggggggggggggggg

e-zul Iswhat said...

my name takda. tp x bermakna dpt bilik. check kt ehep system, die kate aku x wat permohonan kolej.

what the fish?

farah fazanna said...

nama aku takde pun. tapi aku tak buat permohonan kolej pun. hahaha. so what does that mean huh??

fr3akisme said...

tu la glak lg... hahaa...
ko bru tau ke uitm mmg ske tendang pljr dok luar...
student da rmai, agak la nk mnampung muke2 yg da season tu... hahaa...

biasa beb bnda tu... ok lg tu ko, dari aku nie, romate aku sume x dpt bilik sdangkan aku sorg je dpt...

pdahal bru nk msuk 2nd yer dgree...
ko da 3rd yer nk hbs da, harus lah ko segera dok luar... hahaa...

Ammar said...

bukan kalau mohon kolej pastu kena terima atau tak kan permohonan tu dlm ehep?

DaNnY oCeaN said...

rick- mmg pon... Idk what they trying to prove...

hans- aku pon x reti nak tolong mcm mana? sebab aku pon mengalami nasi yg sama mcm ko...

sanem- bile aku bukak kat ehep plak ckp permohonan aku telah berjaya.. apakah? conpius la...

farah- sila la cari rumah sewa kat luar... klu x cukup housemate, reserve for me one.. hahahaha...

pudin- they promise nak bg penempatan kat student yg berpangkat/berjawatan & tg banyak berkhidmat pada kampus...

ammar- yup... but my name on the list kat senarai pelajar tiada bilik next semester... tp dalam ehep plak ckp i punya permohonan telah berjaya... hurmmmm...

his name is padin said...

aku pon x dapat gak.
em.
weh aku dah wat tag ko. hahaha

.:haimehalim:. said...

en danny,how 2 check dpt ke x???mn nk cr menda ni???kat ehep tade pun...