.
. . . . .

Wednesday, June 3, 2009

Untung Dikejar, Rugi yang Dapat...

Sejak kebelakangan ni, aku memang suka jawab quiz yang ada kat facebook. Seriously, jawab soalan-soalan bodoh tue memang menarik. Jawapan- jawapan yang aku dapat tak payah cerita la.. Lagi la boleh buat aku ketawa terbahak- bahak. Memang sangat bodoh okay jawapan yang aku dapat. Tapi baru- baru ni, kawan aku ada bagi aku satu URL ni, dan quiz dia sangat simple, tapi jawapan dia sangat seronok okay.. First time aku jawab quiz ni , and rasakan ni la quiz yang paling menarik pernah aku jawab (selain IQ test la)




Mengantok la pulak, malas nak tulis jawapan yang aku dapat masa aku jawab quiz tue, apa kata korunk tgk sendiri jawapan aku tue kat sini.


P/S: kalau korunk nak tau jawapan aku, korunk pon kene jawab jugak soalan tue, then kita boleh compared kan jawapan masing- masing. Good luck..!!!

6 tenggelam:

John Micheal Takie Lewis said...

aku dh cuba nama 1 uitm
xdpt result ponn

DicKiE aDaMs said...

eh tiru nampak? haha

motif letak hazrul? haha

fr3akisme said...

silly lilly okay... ngee...

Aliya Azmi said...

aku dapat jawapan: " he fucking love you!"

boleh tak?

Namhkir said...

huh?tak fhm..mane soalan nye???

dabuldahi said...

kuiz2 kat facebook suma ngarut2