.
. . . . .

Monday, June 1, 2009

The result!!

Well entry kali ni bukan la nak citer pasal result akan kuar bile.. Tapi ni la hakikat nye bile aku selalu sangat on myspace and facebook dulu sebelum aku on blog.. Aku akan jadi ketagih gila vavi sampai aku penat and tak ada mood nak blogging... Aku baru je tadi bercadang nak update blog, tapi pas baca blog goateeitujanggut (even nama aku x tertera dalam blog ko, aku still baca okay.. i'll prefer being a silent reader... ko still nak tarik balik award ka? hahahaha...), tetibe je aku pergi bukak myspace and facebook aku, terus x jadi hupdate vlog...!!!

6 tenggelam:

DicKiE aDaMs said...

urh! whatever!

emo tetibe!

huhu

Aliya Azmi said...

LOL!

tak jadi hapdate, tapi post jugakkkkk!

Namhkir said...

ape la best sgt fb tuh..sumpah bosan.

DaNnY oCeaN said...

faiz- ko marah ker? sorry! hahahaha..

aliyaness- sebab blog aku dah lama gile x hupdate...

rick- best klu ada orunk yg sgt menarik didalamnye..

Aliya Azmi said...

mesti cari cookies, lollipops and chocs, haha, u kno i wasnt talk about food!

his name is padin said...

kite same.. huhu