.
. . . . .

Saturday, September 26, 2009

Sebelum mati...

Tanpa disedari dah hampir 21tahun aku hidup dimuka bumi Allah ni... Macam- macam benda yang dah terjadi... Dan aku tahu aku dah banyak buat dosa dan salah laku ( buat pahala paling kurang aku buat aku rasa). Tapi aku masih lagi belum puas nak tahu apa lagi yang ada kat muka bumi ni...

Jadi sebelum aku mati ada beberapa perkara yang ingin aku lakukan sebelum ajal tiba. Di antara perkara yang bermain difikiran aku sekaran adalah:

  1. Aku teringin sangat nak jumpa dengan Artis kesayangan aku ni iaitu Jesse McCartney!
  2. Teringin sangat nak pergi ke Jepun (kenapa? Nanti aku bagitahu)
  3. Nak beli kan mak sebiji banglo
  4. Teringin nak mengacarakan sebuah rancangan televisyen bersama Ryan SeaCrest

  1. Last but not least aku nak buktikan kepada Cikgu aku a.k.a Cikgu Hasan yang Course Masscomm ada masa depan, ada prospektif!

4 tenggelam:

Aliya Azmi said...

prove it. aku nak tengok kau kat TV.

Puteri Sepi said...

I do have some dreams that I want to make it real before I die..

=(

Everyone can make their wishes comes true..

So, abg danny boleh, Syiqa pun boleh jugak..

=D

Btw, klau impian abg danny jadi kenyataan nanti, jangan la buat2 tak kenal syiqa klau syiqa tegur nnt ye

hahahaha

e-zul Iswhat said...

Last but not least aku nak buktikan kepada Cikgu aku a.k.a Cikgu Hasan yang Course Masscomm ada masa depan, ada prospektif!

seems like we are on the same mission ere. ~

fr3akisme said...

read : "Last but not least aku nak buktikan kepada Cikgu aku a.k.a Cikgu Hasan yang Course Masscomm ada masa depan, ada prospektif!"

ko still ingat benda nie weh?? hahahahahaaa...... biaq p la bnda2 yg lps tu usah dikenang, buat skit hati jer.... huhu....