.
. . . . .

Saturday, September 12, 2009

NAIPOKS! FOUNDATION.

Hari ini saya akan memperkenalkan kalian semua mengenai Ahli- ahli Naipok! dan detailnya sekali. Ini adalah kerana kami ingin mendedahkan kepada orunk ramai akan kewujudan dan entiti kami sebagai ahli Naipok! Foundation. Sebenarnya ramai lagi Ahli- ahli Naipok! Foundation tapi saya hanya akan memperkenalkan Ahli- ahli Majlis tertinggi Naipok! Foundation sahaja. Dalam Naipok! Foundation mempunyai lebih dari lima peringkat, empat element dan sepuluh peringkat. Setiap Naipoks! mempunyai keunikkan yang tersendiri.

Lima Peringkat Naipok!:
  1. Royal Naipok!
  2. Naipok! Perintis
  3. Naipok! Wannabe
  4. Top Naipok! Members
  5. Naipok! Follower
Empat Elemen Naipok!:
  1. Naipok! Bumi.
  2. Naipok! Angin.
  3. Naipok! Air.
  4. Naipok! Api.



Name: Aliya Azmi
Position: Pengasas Naipok! Foundation.
Ability: Can impress people with her Acquaintance of Anak Ikan/ Pucuk Muda.
Attacking skill: Naipoks! Attack!
Effect: Causing suffocation (Lemas).
Rate: 10/10 (5 star)
Level: 30 Sorority Life.
Element: Earth- Sebab dia hanya akan stabil bila kat bumi. Kalau dalam mesti air tenggelam, Kalau kat udara mesti jatuh.
Type: Naipok! Master.
Status: Pemerintah Naipok! Bumi (Dewi Naipok! Bumi)


Name: Mohd Nasrul Faiz b. Abu Azal
Position: YDP Naipok! Foundation.
Ability: Speech to persuade.
Attacking skill: Meraba dalam bus.
Effect: Anyone yang jatuh ke tangan beliau mesti tak boleh escape.
Rate: 9/10 (4.5 star)
Level: Confident level... haha..
Element: Earth- sebab dia sama macam Aliya.
Type: Sir Naipok!- Kasta dia bawak sikit je dari Aliya.
Status: Pemerintah tertinggi Naipok! Bumi (Raja Naipok! Bumi)



Name: Danny McCartney
Position: NYDP Naipok! Foundation.
Ability: Laugh out loud.
Attacking Skill: Scream!
Effects: Brain & eardrum damage.
Rate: 8/10 (4 star)
Level: 19 Rock! Lagend.
Element: Angin- Sentiasa bawa kipas dalam beg dia, dan sangat tak suka peluh dan panas
Type: Naipok! Duke
Status: Pemerintah Naipok! Angin (Dewa Naipok! Angin- Diiktiraf oleh K-O!, cuba masuk bilik dia, kipas sangat laju)


Name: Padin Razal Chendol
Position: Setiausaha Kehormat Naipok! Faundation.
Ability: Sssshhh-ing people
Attacking skill: Cursing people- "Ssshhh.. Mati kau!"
Effect: Mesti mati punya bila dah kena curse..
Rate: 8/10 (4 star)
Level: Level mate.
Element: Earth- Sebab dia pun sama macam Aliya and Faiz.
Type: Naipok! Mister.
Status: Pengikut Aliya & faiz ( Marhayum Naipok! Bumi)


NAIPOK! PERINTIS



Name: Shafeena Yussoff Khan a.k.a. Peanut @ Kacang
Position: Apperentis.
Ability: Posing kat tempat yang pelik2 (lihat gambar diatas).
Attacking skilsl: Shouting- "Pondan, pondan, POSE!" & Serang MakYong!
Effect: Unknown.
Rate: 6/10 (4 star)
Level: Level Sendiri.
Element: Angin- Sebab dia tak boleh diberi tahu, nanti dia sentap.
Type: Naipok! Elite.
Status: Pengikut Danny! (Puteri Naipok! Angin)

NAIPOK! WANNABE



Name: Ali Jowo
Position:
Naipok- wannabe! / Nurse.
Ability: Womenizer (Memasak/mengemas/mengemop/menjait).
Attacking skill: Gigi attack.
Effect: LoveBite.
Rate: 7/10 ( 4 star)
Level: Unknown.
Element: Air- Ali senang terapung dekat air, kalau dia kena tiup angin terus melayang.
Type: Naipok! Follower.
Status: Pemerintah Naipok! Air (Dewa Naipok! Air)


Name: Joel
Position: Naipok!
Naipok- wannabe!
Ability: Unknown.
Attacking Skill: unknown.
Effect: Unknown.
Rate: 5/10 ( 3 star)
Level: Unknown.
Element: Air- Suka berendam dalam air (lihat gambar diatas).
Type: Naipok! Follower.
Status: Pemerintah tertinggi Naipok! Air (Raja Naipok! Air)

TOP NAIPOK! MEMBERS!


Name: Khairul Aiman a.k.a. K-O!
Position: Naipok! Sentap
Ability: Debating
Attacking skill: Suka charot orang- love charot orang!
Effect: Menanah telinga
Rate: 5/10 (3 star)
Level: Level baru
Element: Api- Kuat sentap/ hangin memanjang.. HAhaha..
Type: Naipok! Follower.
Status: Pemerintah Naipok! Api (Dewa Naipok! Api)


Name: Shahrul Hafizi The 2nd a.k.a. Senga
Position: Naipok! Mercun
Ability: Jual Mercun, Menari tarian Jawa, Cari gadget2 yang murah2.
Attacking skill: Serangan Tidur
Effect: Orang lain tak boleh tido, kalau nak tido kena tido dulu sebelum dia.
Rate: 5/10 (3 star)
Level: Tak ada level, love merempat!
Element: Api- Sebab dia sekarang penjual mercun yang rasmi, kalau dalam air dia pun tenggelam juga.
Type: Naipok! Follower.
Status: Pemerintah tertinggi Naipok! Api (Raja Naipok! Api)

P/S: HAhahaha.. harap korunk tak marah apa yang aku buat ni. Semua details diatas diambil dari sumber Facebook.com dan pengaruh Pokemon serta Komik Helios Eclipse.


8 tenggelam:

DicKiE aDaMs said...

hahaha
lawak cm pukie!

tp bile baca aku ade cm mix emotion lak..

nak tergelak n sedih
sbb aku tau aku ttp ade org yg akan back up aku no matter what..

syg naipok2 sume!

danny!!!! cpt la masuk shah alam!!!
dok kat p.komersial!

syg ko!

n k.o too.. haha

DAKaLiS said...

sumpah kelakar! aku bacer guling2~!

huhuhu....tak ley blah!

LOVE NAIPOKS!

DaNnY oCeaN said...

faiz- For God sake, Im doing this to cheer you up... you know how i hate the sad emotion in you rite? All of us here will definitely bacu up up no matter how... :)
InsyaAllh hujung tahun ni @ awal tahun depan aku akan masok sana kalau ada rezeki...

K-o!- ni semua idea pengasas naipok! aku just execute this.. hahaha...

Aliya Azmi said...

ha, tunggu versi aku! xoxo!

Budak Handsome said...

satu soalan... bila joel join kita???

Puteri Sepi said...

err..

excuse me..

tumpang lalu..

saje nak tampal note je

"kalau roomate ngn sorg level mate cik syiqa ni tngk gambar encik K-O tu, sahih mereka akan menjerit dan seterusnya blok tun merah tu akan bergegar. tq"

his name is padin said...

hehe.
danny :)
ouch tharu!
thanks danny
sayang ko n naipok naipok semua!

:)

Aliya Azmi said...

rindu la..........pok pok pok naipok naipok