.
. . . . .

Saturday, February 7, 2009

From Dang Anum to Istana Kayangan. Welcome home ;P

Sunday- 07/02/09 was the most tiring day of my life. But, I'm excited. The day before I slept at 6 o'clock.Well you know, give some comment to the other blogger. Anyway, that not the main point for this entry. After that, I woke up at 10 o'clock in the morning, and I see people in Dang Anum already packed their stuff and get ready to move on. I dengan kelam kabutnya mengemas la barang- barang.



my room before all my stuff come in


Dahlah barang aku banyak gila. Dalam tengah rasa seronok- seronok nak pindah ke Istana kayangan, aku tetap bersedih juga, sebab melihat berkali- kali lori datang dan pergi untuk ambil barang junior- junior aku. Sedih jugak la nak pindah dan berpisah dengan mereka. Lagi lepas ni belum tentu mereka dapat jumpa aku selalu dan tegur aku.


my lovely level after the renovation

Aku pun guna la perkhidmatan yang telah disediakan oleh pihak uitm. Sebab barang aku terlalu banyak. FYI, aku tak mandi pun for the whole day. Sebab aku yakin aku akan berpeluh macam vavi ( sweating like a pig kata omputih), jadi aku pun mengambil keputusan yang bijak dan tak mandilah aku, jenuhlah sembur perfume supaya taknak kantoi.

At the noon one of my roommate arrived at the UiTM. As his brother, am willing to help him packed his stuff as well. After that, we went out for moment for our lunch. Jenuh mencari kedai makan yang sesuai. We went back to UiTM right after we had our lunch.



my room after kami pindahkan barang- barang kami ke bilik baru kami




Nak dijadikan cerita, aku terlupa bawa kad matrrik aku. Dan keadaan tidak menyebelahi aku. For the first time in my life in UiTM aku kena saman. Sentap jab. Dipendekkan cerita, aku selesai pindah barang ke istana kayangan selepas azan asar. penat weh.

12 tenggelam:

flurry adams said...

wah!
blok g dah mega!
ade tile vagai!

HaMz said...

wah wah wah syioknyer.. heheh

DaNnY oCeaN said...

padin: hahahaha.. har la istana kayangan dah mega extravanganza

Muhamad Zaid said...

ciss lawa ohh blok korang lepas renovation!
tkpe2 lekiu tetap cun!HAHA

hans said...

siyot...
gila best lepas renovate...

Rikhman said...

bersih nye..
cantik u oll.lol

DicKiE aDaMs said...

bila mau bentang karpet merah untuk maghayams nadim ni untuk mencemar duli keblik ko? hahah

John Micheal Takie Lewis said...

huyoooo
blok g dh cantik tersergam indah
agagaggagagaga

JOWO said...

haha
bangga dengan teddy bear baru nampak...
hans takyah nak jeles...
tengok sat lagi berdebu la tingkap tu...
kan kat sebelah tu site construction.
;)
tapi kelakat kena saman, kenapa tak cakap kad matrik hilang???

DaNnY oCeaN said...

zaid: jangan jeles.. blok lekiu tak cantik kot. hahaha harap ada bryan je.. tue pon x cantik..

hans: meletop kan hans? jgn jeles..

rick: mmg bersih pon. kiteorunk x pakai selipar and kasot dekat level.
hari2 kami gotong royong bersih kan level..

faiz: ko ckp je bile ko nak dtg, semua dah prepared! klu ko dtg mengejut pon kapet merah dah sedia just for you.

takie: jemput la datang, tp dilarang melacur mencari abg2 kat sini okay takie.

ali: jeles la tue. kami hari2 bersih kan level la..
mana la aku nak tau ali, 1st time kene saman. lagi pon ni 1st time xbawak kad matrik!

Aliya Azmi said...

BAPAK AH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Seri Nor Nadiah said...

Wah!!
VaVaVa..
hebat!!