.
. . . . .

Sunday, January 10, 2010

Online Journalism

Sementara aku tengah menunggu Lecturer... aku pun mengambil kesempatan ini untuk meng-hupdate blog aku ni yang sudah dikira agak lama jugak la aku x hupdate... subject yang bakal aku amik ni adalah subject elective. Nama subject ni adalah


ONLINE JOURNALISM.



Salah satu assignment yang aku perlu dilakukan adalah dengan membuat blog (ni apa yang aku dengar orang cerita la... sejauh mana kesahihannya aku pon x tau). So, bagi aku yang memang dah ada blog ni, it would be easy for me to do such thing and i can even use my old blog which is apa yang korang tgh baca sekarang ni...


This is the first time aku masuk kelas ni.
CODE: JRN412
COURSE: ONLINE JOURNALISM
LECTURER: FAISAL RTM
LOCATION: LAB A2

Well, the situation here is totally different. I have to admit that I missed MELAKA so much! The environment, the ambience make me really ran out of spirit to further my degree. I believe everyone in here practice ETHNOCENTRISM which is I also do the same thing.

Okaylah x boleh cakap banyak kat sini, aku dah nak balik rumah. Lecturer pon x dtg. So better aku balik dan berehat!

7 tenggelam:

RR said...

rindu melaka jgak!...yes i knoooww.the enviroment here is so much diff kan?

Mr. Kay said...

sebagai orang Melaka..aku banggaaaaa sgt org ngri lain rindu kat Melaka..thanks...hik3

e-zul Iswhat said...

yeah, I have to admit that I kind of miss Melaka juga,

tapi hidup perlu diteruskan aite?

xplorer said...

yep blogging gave the opportunity to be a journalist.you report things which are happening around you

tagskie said...

Nice blog you got here... Just droppin' by to say hi! http://www.arts-and-entertainment.info

joven said...

hi, you have nice blog.. u can view also mine..http://akoniwares.blogspot.com

tikab said...

WAIT TILL U ALL LEAVES MALAYSIA AND COME TO FRANCE! THAT'S NOTHING? JUST FEW HOURS OF DRIVE..THOUGH...unpai