.
. . . . .

Wednesday, April 22, 2009

Tik Tok, Tik Tok, Tik Tok... Congratulations...!!!,---

First of all, I would like to say sorry to those invovled with this entry directly or indirectly... Especially to Mr. Nasrul Faiz because aku copek gambar ko kat myspace tanpa kebenaran...


ni gambar yang aku tgk masa mula2 Faiz jadi kawan aku kat myspace...

Second of all, this entry specially made for my friend who currently celebrating his 21st year old birthday yesterday... (Sorry kakak, sampai skunk aku tak wish birthday ko...).

sekali pandang, nampak macam perempuan sundal yang bitch!! hahaha...

Third of all, this entry also specially made for those who actaully "Graduate" after spending three year in the prison of UiTM Melaka.. Hahahaha... (I'm gonna miss those Bitches)

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

Mr. Nazrul Faiz, I officially would like to wish u a Happy Belated Birthday. I met this guy three years ago. During the Auditon, untuk jadi pengacara, and during that time we celebrating our first Fesscomm (masa tue kita masing2 berada dibawah tampok pimpinan AKAK RICKY- Mak Hayam besar fakulti masscomm). Because of I'm not well prepared, he help me alot to ensure that I can go to the next stage- I can sense it FAiz!!! hahaha...

Ni Gambar Women yang Jantan.. hahaha.. Hensem sial!!


Back then, dia part two, and aku part one. During this time, perbezaan jurang senior and junior sangat la ketara kerna baru ada dua genarasi untuk faculti masscomm. Tapi I don't see that thing when I saw him. Bukan la nak mengampu tapi dia memang x macam senior2 masscomm yang lain.

ko memang wajar dikecam hebat pabila keberanianmu itu x bertempat. chit!!!

Later on, nak dijadikan cerita, we become close as me and him menjadi PM. It was last year if im not mistaken. Masa tue aku part four, and dye part five. we had a lot of fun. Although we're tired cause we have to take care of our self and also all the spoil-brat-part-one, but we manage to make our self happy because of you.

FAIZ, NO MATTER WHAT ARE YOU OR WHO ARE YOU, YOU STILL MY FRIEND THAT I APPRECIATE THE MOST!

Ingat tak?
1. Kita keluar makan Pizza ramai2 nak kereta Boy?
2. Kita bagi nama dekat semua BDP yang ala2 blur, mcm Tia Pedreson laloya latote lalovang?
3. Ko berebutkan K.*. dengan nuar? Bukan K (bukan nama sebenar) je, tapi N*# sekali. hahahaha...
4. mcm mana perkataan MEGA & SEGHEM tue boleh popular?

ni gambar dia yang terkenal dalam facebook. (terkenal ker?)

Dear readers, aku pernah sekali keluarkan entry pasal Faiz, klu nak baca la entry ni


Masa mula2 tgk, ingatkan pengkid mana la td?
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
aku pon tak tahu kenapa aku amik gambar ni... tapi mata dyerunk sama, dan memiliki naipok yang sama besar.. hahahahaha...


Next I officially wish all the Masscomm part 6, "Happy Graduate". I'm gonna miss you guys. There nothing that I can give to all of you except our memory been together. Sharing our laugh, mengumpat sesama and so on. Please except my-x-seberapa-gift-ni. A song entitle This I Promise You from Nsync (lagu tue dengar sendiri and cari sendiri okay). I promise that, I won't forget you. It will be noted in Memoir of Danny!

6 tenggelam:

Namhkir said...

Akak Ricky ckp terima kasih..hahaha
cis..
faiz tak bunuh u letak gmbr2x nih??
lol
ur mpg next sem..ajak k..

DicKiE aDaMs said...

aww.. u make me weep kat cc jebat ni.. :')

first.. thnks danny 4 d wish..

yes..aku ingt masa audition tu.. aku ade puji yg sore jntan ko best tp syg ko cm x prepare.. then..gelang2 jade ko yg mega tu! haha gonna miss this..

then.. kenangan masa mms sgt best.. first2 aku ingt k0 smbg..yelah.. ko kan geng2 ngn hazrul mega n aswad extravaganza.. mesti la aku cuak... tp rupenya ko sgt down to earth.. gile2 n sporting..

mmg best..gi mkn piza.. kutuk liya.. usha adik2.. erm.. gonna miss this too..

lastly.. thnks 4 d song.. mmg slh stu fave aku pun..

I'll be your strength
I'll give you hope
Keeping your faith when it's gone
The one you should call
Was standing here all along

And I will take you in my arms
And hold you right where you belong
'Til the day my life is through
This I promise you
This I promise you

thnks 4 always being there my bff..
gonna miss u..

ps.. i'll come to ur mpg..i promise.. :P

syg ko!

Anuar Ali said...

danny babi! mana ada aku rebut2 ni..ker kau yg nak????????????????? ;p takpelah faiz, jom mengalah! tp ko memang kejam danny!!! ;(

DaNnY oCeaN said...

rick- i hampir kene bunuh.. but by the time dye nak bunuh i, i dah bunuh dye dulu... haahahaha... then dye nangis.. hik3....

faiz- aku pon sayang ko faiz... mmmuuuaahhh... hanjeng... looovve kutok gelang aku kan... pukui kang...

nuar- x... aku xnak pon... x kebulur pon kat dyerunk.. hari2 kot jumpe.. bukan mcm korunk.. once in a blue moon je jumpe.. hahahaha...

mamma mia! said...

hupdate plisssssss

.:haimehalim:. said...

spoil-brat-part-one..
statement ni sgt tajam la...:)